Försörjningsförvaltningen, Hjälpmedelscentralen

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Tjänsten innebär ett regionalt uppdrag där det är möjligt att välja placeringsort mellan de ortar där vi idag har hjälpmedelscentraler. Det vill säga Mölndal, Borås, Uddevalla eller Skövde.

Du får som produktkonsulent möjlighet att göra skillnad i människors vardag.

 

Arbetsbeskrivning

Som produktkonsulent medverkar du till att utveckla upphandlings- och sortimentsarbetet inom hjälpmedelscentralernas produktutbud för hjälpmedel. Du arbetar tvärfunktionellt mot funktioner så som, hjälpmedelskonsulenter, servicetekniker, lager, registeransvarig och strategisk inköpare.

Du bidrar i rollen som produktkonsulent genom att bland annat:

  • Tillsammans med central inköpsavdelning driva upphandlingsarbete. Skriva analysrapporter och tillsammans med upphandlingsgrupp ta fram kravspecifikation i upphandling av hjälpmedel enligt Lagen om Offentlig Upphandling (LOU).
  • Genomföra avtalsvård för upphandlat sortiment samt registervård i beställningssystemet.
  • Framtagande och genomförande av informationsinsatser till vårdgivarna samt ansvara för intern utbildning för nytt hjälpmedelssortiment.
  • Ansvara för arbetet med interna sortimentgrupper och intern rådgivning
  • Bedriva utvecklingsarbete tillsammans med vårdgivarna.

 

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang

  • Genom att du som person är strukturerad, arbetar bra tillsammans med andra och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
  • Du har samtidigt förmåga att arbeta självständigt samt vara drivande inom ditt arbetsområde.

Du är legitimerad arbetsterapeut eller legitimerad fysioterapeut med flerårig yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har fördjupad utbildning/erfarenhet inom hjälpmedelsområdet och har du erfarenhet av att arbeta i projekt är det meriterande. Du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i olika system.

Då arbetet kräver närvaro på olika platser inom regionen är det meriterande med ett giltigt B-körkort och god körförmåga.

 

Övrigt

Till denna tjänst ser vi fram emot ditt CV och ber dig i stället för att skicka ett personligt brev att istället svara på följande två frågor:

1: Vad i just denna tjänst är det som gör dig intresserad?

2: Ge exempel på en utmaning / projekt som du drivit eller deltagit i. Beskriv hur processen såg ut samt vilka lärdomar / insikter fick du med dig?

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde, Mölndal, Borås eller Uddevalla är möjliga placeringsorter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1636
Kontakt
  • Veronica Sjöling, produktchef, 070-0825638
Facklig företrädare
  • Stefan Larsson, Vision, 010-4413246
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb