Sjukhusen i väster, Intensivvårdsavdelning, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Om IVA
Intensivvårdsavdelningen ingår i Verksamhet Anestesi operation och intensivvård. Avdelningen är av allmän karaktär, där vi bedriver intensivvård från flera verksamheter såsom medicin, kirurgi, och psykiatri. Vi utför postoperativ vård från flera verksamheter som kirurgi, ortopedi, urologi, medicin och tand. På vår dagkirurgiska enhet, tar vi emot öppenvårdspatienter före och efter planerad operation/undersökning. Vi är ca 80 intensivvårdssjuksköterskor och undersköterskor som arbetar hos oss.

Beskrivning
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med en stor variation på patienter, från svårt sjuka till mindre sjuka. Som undersköterska på IVA är du en viktig del av teamet runt patienten, tillsammans med ansvarig intensivvårdssjuksköterska och läkare. Inom intensivvårdsavdelningen pågår flera aktiva utvecklingsarbeten i tvärprofessionella grupper, som består av undersköterska, sjuksköterska och läkare, för att utveckla kvaliteten och patientsäkerheten inom vår enhet. Kungälvs sjukhus är ett traumamottagande sjukhus, vilket innebär att vi satsar på intern utbildning och kompetenshöjning inom området.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska på en intensivvårdsavdelning. Din introduktion är individuell och anpassad för dig i samråd med din handledare och chef på intensivvårdsavdelningen.

Arbetstid
Du ska tycka om att arbeta varierande arbetstider.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som tycker om att arbeta i team men även självständigt. Du tycker om utmaningar, har förmåga att vara flexibel och kan hantera stressiga situationer på ett lugnt och metodiskt sätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett gott bemötande av såväl patienter som arbetskamrater. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet inom intensivvård.

Villkor
Anställningen avser visstidsanställning t o m 240831.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1627
Kontakt
  • Ulrika Lindberg, vårdenhetschef, 0303-98244
  • Malin Andersson, vårdenhetschef, 0303-98652
Facklig företrädare
  • Maria Hron, Kommunal, 0303-98599
  • Yvonne Amberntsson, Kommunal, 0303-98599
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-15

Tillbaka till lediga jobb