Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Neuroradiologi Sahlgrenska

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Neuroradiologi Sahlgrenska är en högt specialiserad verksamhet och en av de största neuroradiologiska klinikerna i Sverige med cirka 34 000 diagnostiska undersökningar årligen.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder högspecialiserad diagnostik och en stark kollegial gemenskap. Vi är en mångkulturell klinik och vi hittar styrka i våra olikheter. Vi arbetar i nybygda BOIC, Bild och interventionscentrum, i trivsamma lokaler. Forskning är en integrerad och naturlig del av vår verksamhet och det finns goda möjligheter till deltagande i forskningsprojekt och antagning till doktorandutbildning. För dig som utländsk sökande hjälper Sahlgrenska Universitetssjukhusets Welcome Services dig med att hitta bostad och ge råd och stöd.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete med MR och CT diagnostik av akuta och kroniska tillstånd i såväl centrala- och perifera nervsystemet, som i öra-näsa-halsområdet. Arbetet inkluderar rondverksamhet och multidisciplinära konferenser. Att ha erfarenhet av ultraljud hals är ett plus men inte ett måste. Undervisning av ST-läkare en del av arbetsuppgifterna.

Om dig

Du är legitimerad neuroradiolog. Du är framåtsträvande och gillar att arbeta i ett glatt team.  

Välkommen med din ansökan, kanske blir du en av oss!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1616
Kontakt
  • Sektionschef Neuroradiologi, Karin Sundström, 031-3427180
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, Joakim Bergman, joakim.bergman@vgregion.se,0313426799
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb