Skaraborgs Sjukhus, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Lockas du av att få utveckla vården med patienten i fokus och i god samverkan med andra aktörer? Vill du vara med och bana väg för återhämtning och livskvalitet? Vill du ha stimulerande och utmanande arbetsuppgifter där samarbete med andra professioner är lika viktigt som att kunna jobba självständigt? Då är du den vi söker!

Vi söker nu en skötare som främst ska arbeta övergripande på psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Skövde med både kliniskt arbete och administrativa uppgifter. Mottagningen ingår i Skaraborgs Sjukhus Vuxenpsykiatri och bedriver specialistpsykiatrisk vård. Vi arbetar processorienterat utifrån tre diagnosprocesser, neuropsykiatri, psykos och affektiva.  Vi är cirka 70 personer som arbetar på enheten med olika professioner och tillsammans tillhandahåller vi ett rikt utbud av kompetenser. Vi samverkar med kommun, primärvård och andra vårdgrannar och vårt upptagningsområde är Skövde, Karlsborg, Tibro och Hjo kommun.

Vi finns i nybyggda och moderna lokaler vid Skaraborgs Sjukhus Skövde.

Arbetsuppgifter

Som skötare med övergripande arbetsuppgifter kommer du att arbeta med allt ifrån enskilda patientkontakter, kontakter med vårdgrannar, kommunen och anhöriga, till teamsamverkan på mottagningen med övriga yrkeskategorier. Du kommer även att arbeta en del med mottagningsövergripande uppgifter som t ex EKG, remisshantering för provtagning.

 Vad kan vi erbjuda dig?

  • Kompetenta kollegor med erfarenhet och specialiseringar inom en mängd olika områden.
  • Ett varierande arbete där du är med och påverkar utvecklingen mot framtidens psykiatri.
  • Regelbunden handledning samt goda möjligheter till utbildning och kompetenshöjande insatser.
  • Helt nybyggd och behovsanpassad psykiatrimottagning i nära anslutning till psykiatrisk heldygnsvård. 

På mottagningen har medarbetarna själva initierat lunchgympapass en dag i veckan. Vi har även friskvårdsbidrag, tillgång till gym och nära ut till naturen. På sjukhuset finns också ett medicinskt bibliotek.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning samt mångårig erfarenhet av psykiatriskt arbete i någon form.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.
Intervjuer sker löpande under rekryteringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % 40 h/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1545
Kontakt
  • Niklas Johansson, 0500-472937
  • Elisabeth Erixon, 0500-472908
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000vxl
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb