Västra Götalandsregionen, Ekonomiservice i Mariestad


Som systemförvaltare i våra ekonomisystem Visma Proceedo och Raindance får du möjlighet att bidra med god service i en social och utvecklande roll. Tjänsten är stationerad på enheten Systemsupport och utveckling i Mariestad vars huvuduppdrag är att supporta och förvalta Västra Götalandsregionens ekonomisystem. Systemsupport och utveckling i Mariestad består av 14 medarbetare och driver även områdets digitalisering och utvecklingsfrågor. Enheten tillhör Ekonomiservice som även består av enheter inom redovisning, kund-, leverantör-, och patientfaktura och sjukresor.

Vi söker dig som motiveras av vårt övergripande uppdrag – att frigöra resurser till vård och omsorg genom effektiva och kvalitativa servicetjänster.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att hantera ärenden för våra ekonomisystem bland annat Visma Proceedo och Raindance samt aktivt medverka till förbättring av våra processer och arbetssätt. Som systemförvaltare arbetar du med att löpande hantera inkomna ärenden via vårt ärendehanteringssystem, exempelvis frågor från användare, upplägg av behörigheter, inläsning av delegeringar och produktionsdata. Våra kunder består av medarbetare i Västra Götalandsregionen som använder ekonomisystemen. På sikt kan även rollen som samordnare för teamet ingå i uppdraget. 

Kompetenser

Då vi arbetar i team med fem andra systemförvaltare är det viktigt att du är en lagspelare som tycker att det är roligt att samarbeta. Du är van vid digitala verktyg och tjänster samt har lätt för att lära dig nya system och rutiner. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och noggrann, och du har ett gott bemötande och ett serviceinriktat sätt.

Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller systemförvaltning alternativt annan eftergymnasial utbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdig. Du har dokumenterat god datorvana och erfarenhet av Officeprogrammen. Du har god förmåga att söka information och kommunicera och interagera digitalt. Du har även motivation och driv att delta i utveckling för att lära nytt. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av att ha arbetat i Visma Proceedo eller Raindance är detta meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av support och ärendehantering i ekonomisystem.

Rekryteringsprocessen

Vi går löpande igenom ansökningarna, så vänta inte med din ansökan!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan senast 9/4. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1464
Kontakt
  • Elin Asp, Enhetschef, 072-2066352
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
  • Stig Holmlund, Akavia, 070-9512345
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-04-09

Tillbaka till lediga jobb