NU-sjukvården, Område Ledning och stöd, HR

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vill du utvecklas som HR-partner hos Sveriges största offentliga arbetsgivare? Bli en del av vår HR-enhet i NU-sjukvården! 

Din nya arbetsplats
HR-organisationen består av en HR-chef samt drygt 20 medarbetare som stödjer organisationen i HR-relaterade frågor. Det är en stor bredd på arbetsuppgifterna och många kontaktytor. Inom HR arbetar vi som specialister, strateger, HR områdespartners, HR partner eller personalcontrollers.

Vi söker nu dig som vill vara med och driva HR-arbetet i organisationen framåt. Hos oss erbjuds ett mycket varierande arbete med möjlighet till utveckling inom HR-området, samtidigt som du bidrar med din kompetens och hjälper NU-sjukvården att bli ännu bättre!

Du får också trevliga kollegor och möjlighet till god kollegial stöttning med internt lärande utifrån ett HR-perspektiv.

Dina arbetsuppgifter
Som HR-partner har du en aktiv roll i kärnverksamheten. Du ingår i några verksamhetsledningar och är vanligtvis med vid samverkan. Utifrån ett konsultativt arbetssätt ger du kvalificerat stöd till chefer i HR-relaterade ärenden. Du driver, utvecklar, implementerar och följer upp HR-arbetet i verksamheterna. Många av våra HR-partner faciliterar möten vilket våra verksamheter värdesätter.

Som HR-partner arbetar du självständigt med mycket egenansvar. Du är en kompetent rådgivare som hanterar många frågor i en stor och komplex organisation. Genom ett brett och kvalificerat HR-arbete stödjer och coachar du chefer inom alla HR-processer samt anpassar insatserna efter specifika behov. Du arbetar i nära samarbete med kollegor inom HR-enheten och har stora utvecklingsmöjligheter och kunna fördjupa dig inom HR-processerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR/personal och det är meriterande om du har några års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete.

Du har ett konsultativt förhållningssätt och en bred kompetens som gör att du är trygg i din roll. Du har god kommunikativ förmåga både i enskilda samtal och i större grupper. Du är coachande, initiativtagande, har hög energi samt skapar förtroende med dem du arbetar med. En annan förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du har ett strukturerat och analytiskt arbetssätt samt är serviceinriktad och mån om att leverera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under hela ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1443
Kontakt
  • Anna Sofia Johansson, HR-chef, 010-4356834
Facklig företrädare
  • Mary Foss, Vision , vxl010-4350000
  • Johan Klaar, SACO, vxl010-4350000
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb