Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 1, BUP

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du göra skillnad för barn och ungdomar och bli en del av vårt team?

Vi söker nu en kurator till BUP Skaraborg.

Om BUP Skaraborg
Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin. Vår verksamhet består av två öppenvårdsmottagningar; Skövde och Mariestad. Till verksamheten hör även akutansvar samt mellanvård. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda, behandla samt erbjuda habiliterande insatser. Vi som jobbar på BUP är ett glatt gäng som ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten
Kuratorsrollen på BUP kan innebära bedömningssamtal, rådgivning, samverkan med andra instanser exempelvis socialtjänst och skola samt insatser inom det habiliterande uppdraget. Vi möter många gånger samhällets mest utsatta barn och ungdomar och arbetet kräver hög flexibilitet. Vi arbetar i tvärprofessionella team med fokus på kvalité och patientsäkerhet!

Din placering är på mottagningen i Mariestad men arbetet kan komma att bli aktuellt även i Skövde viss del av tiden. Förutom mottagningsarbete har du efter överenskommelse möjlighet att arbeta på distans viss del av din arbetsvecka.

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen. Önskvärt med erfarenhet inom socialtjänst, LSS och/eller elevhälsan samt erfarenhet från arbete med barn och ungdomar. Utbildning inom KBT steg 1 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Kallelse till intervju sker fortlöpande under ansökningstiden. Vid anställning inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregister att ske.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1173
Kontakt
  • Ulla Nordh, 0722-232675
  • Martina Boklund, 0501-68362
Facklig företrädare
  • SSR, Stig Roos, 010-4356403
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-04-29

Tillbaka till lediga jobb