Södra Älvsborgs Sjukhus, VO bild och funktionsmedicin och medicinsk service

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vi vill ge dig bästa möjliga start som nyexaminerad röntgensjuksköterska och lägga grund för din framtida utveckling. Vårt strukturerade och välplanerade introduktionsprogram innebär bryggan mellan studier och yrkeslivet. 

I SÄS introduktionsprogram arbetar du kliniskt med anpassade arbetsuppgifter och arbetsmängd med stöd av erfaren röntgensjuksköterska. Vi vill ge dig rätt förutsättningar att vara ny på jobbet samtidigt som du snart kan ta eget yrkesansvar och utvecklas i din nya profession. Du kommer ha ett schema utöver ordinarie bemanning i ca 12 veckor och vid varje pass finns en utsedd kollega för att svara på dina frågor. Under ditt första år som sjuksköterska kommer du delta i kompetenshöjande insatser, så som dagar för utbildning, reflektion och auskultation. Utbildningsdagar kan bestå av föreläsningar om ex; bemötande av barn eller hållbart yrkesliv. 

Tjänsten innebär att du kommer arbeta med konventionell radiologi, datortomografi och/eller Angio/intervention i första hand men i din karriärutveckling så kommer du få arbeta med MR. Vi utför undersökningar i Borås, Skene och Ulricehamn. I Borås finns verksamhet dygnet runt. 

Introduktionsprogrammet startar i juni 2024. 

Om oss
Bild- och funktionsmedicin bedriver radiologi i Borås, Skene och Ulricehamn. I vårt verksamhetsområde ingår även ultraljud och nuklearmedicin. I vårt upptagningsområde finns ca 275 000 invånare och vi utför årligen 125 000 undersökningar inom CT, MR, intervention och konventionell röntgen, på både barn och vuxna. Av dessa genomförs ca 65 000 undersökningar akut inom timmar eller ett par dygn. Vi har moderna utrustningar som ger oss goda förutsättning för kvalitet och utveckling inom specialiteten radiologi. Inom enheten är vi drygt 100 medarbetare, varav ca 40 röntgensjuksköterskor, som med högt engagemang, noggrannhet och hjälpsamhet arbetar tillsammans i god gemenskap.

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska med mindre än 4 månaders yrkeserfarenhet inom professionen. Du är engagerad, har stort patientfokus samt har en god samarbetsförmåga.

Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Juni 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1154
Kontakt
  • Shiyaw Dilshad, enhetschef, 076-5112697
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet, 033-6161964
Publicerat 2024-03-18
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb