Sjukhusen i väster, Rehabmottagning, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning/Om oss
Rehabmottagningens uppdrag är att utföra rehabilitering på Alingsås lasarett. I enhetens uppdrag ingår arbete med patienter på avdelningar, mottagningsbesök och hembesök. Vi har en viktig roll att agera som bryggan mellan länssjukvård, primärvård och kommun. Hos oss finns en trygg och utvecklande arbetsplats med ett gott klimat mellan kollegor som trivs tillsammans.  

Rehabmottagning, Alingsås lasarett, söker nu för sommarvikariat dig som går termin 4 eller senare termin på Fysioterapeutprogrammet alternativt är legitimerad fysioterapeut.

Arbetsuppgifter/Om arbetet
Du kommer att arbeta i välfungerande team som består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabundersköterskor. Enheten har två team som jobbar tätt ihop inom slutenvården – team medicin och team ortopedi/kirurgi. Sommarvikariatet innebär arbetsuppgifter inom slutenvårdsavdelningar.

Du kommer jobba både enskilt och tillsammans med arbetsterapeut och rehabundersköterska. Tjänsten innebär arbete med bland annat bedömningar av patienter, träning samt hjälpmedelsförskrivning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerade fysioterapeut alternativt studerar till fysioterapeut, termin 4 eller senare, och har intresse för rehabilitering inom slutenvården. Arbetet kräver att du har god förmåga att planera och organisera arbetet samt att du är flexibel. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra i teamet och personal på lasarettet, vilket kräver god samarbetsförmåga.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten avser ett semestervikariat under juni till augusti, datum enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/987
Kontakt
  • Anna Liljeklev, enhetschef, 0707-159151
Facklig företrädare
  • Lisa Winerö Karlsson, Fysioterapeuterna, 0700-816736
Publicerat 2024-02-21
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb