Sjukhusen i väster, HR-staben

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Om arbetsgivaren
Sjukhusen i väster erbjuder nu en spännande möjlighet att kombinera studier med praktisk erfarenhet som förbereder dig för framtida karriärmöjligheter!

HR-stabens engagerade medarbetare är utplacerade på samtliga fyra sjukhus. Vi är HR-specialister, HR-strateger, HR-controller, HR-koordinator, HR-administratörer och Heromarapportörer inom staben. Nyligen har vi också välkomnat Kommunikationsenheten till vårt team. Genom denna inkludering strävar vi inte bara efter att hantera personalfrågor utan även att säkerställa en smidig och enhetlig kommunikation både internt inom organisationen och med externa intressenter.

Vår styrka ligger i det goda samarbetsklimatet vi skapar och vår gemensamma vilja att bidra till en väl fungerande verksamhet. Trots de geografiska avstånden mellan våra sjukhus agerar vi som en enhet, sammanhållna och målinriktade.

Beskrivning av tjänsten 
Vi letar efter en engagerad studentmedarbetare som kan stödja oss i att kontrollera och administrera uppgifter i vårt personalsystem. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att hantera kopplingar och strukturer i vårt personalsystem, Heroma, samt att sammanställa och upprätthålla data i Excel-filer.

Denna position erbjuder en unik möjlighet att förvärva värdefull erfarenhet inom HR-administration och systemadministration, samtidigt som du får arbeta i en dynamisk och stödjande arbetsmiljö. Du kommer att arbeta 15 timmar i veckan och ha en utsedd handledare som stöttar dig i ditt arbete och din utveckling. Genom denna tjänst får du inte bara praktisk erfarenhet utan också en möjlighet att skaffa dig värdefulla insikter inför ditt framtida arbete efter avklarade studier.

Du kommer att få kunskaper kring hur en organisation är uppbyggd och hanteras utifrån ett personalsystem som i sin tur kopplas till både anställningar, personalkostnader och chef- och medarbetarbehörighet.

Om du är en driven student som vill utvecklas och få en värdefull start på din karriär, är detta tjänsten för dig!

Kvalifikationer
Vi söker en student med pågående studier inom HR. Meriterande är tidigare erfarenhet och kunskap om arbete i Excel samt förmåga att hantera och analysera data i kalkylblad. Om du även har erfarenhet av arbete med personalsystem, särskilt Heroma, och tidigare administrativt arbete inom HR eller liknande områden är detta mycket fördelaktigt.

Vi letar efter en noggrann och detaljorienterad individ som har förmågan att snabbt lära sig nya system och arbetsmetoder.

Anställningens omfattning är 15h/vecka i 4 månader.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15 tim/v
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/897
Kontakt
  • Anna Falk, HR-strateg, anna.v.falk@vgregion.se
Publicerat 2024-02-19
Sista ansökningsdag 2024-03-11

Tillbaka till lediga jobb