Närhälsan Oden vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Oden vårdcentral är i stark utveckling och har idag drygt 11 000 patienter. Här finns läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, BVC, ackrediterat lab, och två mottagningar för psykisk hälsa. I teamet för psykisk hälsa arbetar totalt sex psykologer, fyra socionomer, en psykoterapeut samt enhetschef. Ungas psykiska hälsa är en mottagning i stark utveckling och vi behöver nu utöka verksamheten med ytterligare psykolog då vi fått ett större uppdrag.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan.

Om arbetet

Mottagningen Ungas psykiska hälsa på vårdcentralen är en resursmottagning med samlad fördjupad kompetens för barn, unga och familjer. Uppdraget som leg hälso- och sjukvårskurator innebär att du erbjuder bedömning och planerad vård till barn och unga från 6–18 år med mild till måttlig psykisk ohälsa.  Att arbeta med hela familjen ser vi som en stark resurs. Huvudinriktningen är att erbjuda patienter hög tillgänglighet och tidig behandlingsintervention enligt stegvis vård, enskilt eller i grupp, vid fysiska möten eller digitala. Det ingår också att genom konsultation vara ett stöd och handleda andra samt samverka med andra aktörer. Du får fina möjligheter till utbildningar samt handledning och det är fokus på arbetsmiljö med ett hållbart arbetsliv

Om dig

Du är socionom eller legitimerad hälso- och sjukvårskurator och har inriktning mot KBT samt minst ett års erfarenhet med arbete med barn, unga och familj. Meriterande är tidigare erfarenhet från arbete på primärvårdsnivå, integrerad beteendehälsa och stegvis vård. Erfarenhet från internetbaserad behandling eller gruppbehandlingar är också meriterande. Vi söker dig som tar initiativ och vill utveckla ett spännande arbete för ungas psykiska hälsa inom primärvård. Du är intresserad av utåtriktat arbete mot skolor och andra aktörer. Du organiserar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål och står för kvalitetssäkring av arbetet psykisk hälsa på vårdcentralen.

I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/894
Kontakt
  • Agnetha Tibblin, Enhetschef, 076–1141903
Facklig företrädare
  • Git Olofsson, Saco (leg. kurator), 072-2063558
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb