Sjukhusen i väster, Operation Angereds närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

På Angereds närsjukhus utgår vi från patientens behov och verksamheten bedrivs i en mångkulturell storstadsmiljö. Hälsobefrämjande arbete är en av hörnstenarna. Här hittar du verksamhet bland annat inom medicinska och opererande specialiteter samt barn- och ungdom.

Vi är en dagkirurgisk enhet med uppdrag att genomföra planerade operationer inom såväl, kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi samt en del benign tumörkirurgi.

Beskrivning
Sjukhusen i väster har möjlighet att erbjuda utbildningsbefattning inom intensivvård/operation och anestesi. Detta är ett led i satsningen för att öka andelen specialistsjuksköterskor och säkra kompetensen inom denna specialitet.

Denna utbildningsbefattning är till anestesisjuksköterska på Angereds närsjukhus.

Utbildningsbefattning - helfart
Utbildningsbefattning innebär att du studerar på helfart under ett år med bibehållen lön. För att söka en utbildningsbefattning ska du vara legitimerad sjuksköterska.

Så här gör du som vill söka en utbildningsbefattning:

  1. Ansökan till specialistutbildning som startar HT 2024 gäller i första hand högskolor/universitet inom Västra Götalandsregionen och sökes på antagning.se från och med den 15 februari till och med 15 mars. OBS! Ansökningstiden kan variera mellan olika lärosäten, det är ditt ansvar att ansöka under aktuell period.

  2. Ansökan om utbildningsbefattning för Sjukhusen i väster gör du via rekryteringssystemet och senast den 15 mars. På sidan " Personligt brev" ska du redogöra för varför du sökt det aktuella specialistsjuksköterskeprogrammet och andra uppgifter som du anser vara värdefulla för beslutet om du ska beviljas en utbildningsbefattning. På sidan "CV (anställning, utbildning m.m.)" fyller du i uppgifter om tidigare utbildningar och anställningar som sjuksköterska.

  3. Arbetar du inom Sjukhusen i väster så informera din chef om att du sökt utbildning och utbildningsbefattning.

  4. I slutet av april 2024 skickas antagningsbeskedet ut från antagning.se Komplettera din ansökan med att maila antagningsbeskedet till liselott.liden@vgregion.se snarast. Antagningsbesked måste bifogas oss för att ansökan ska vara giltig.

  5. Besked om utbildningsbefattning förmedlas löpande av rekryterande chef. Chef och medarbetare går tillsammans igenom överenskommelse och riktlinje för utbildningsbefattningen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Har du frågor kontakta enhetschef Jessica Enqvist  jessica.enqvist@vgregion.se 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt antagningsbesked
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/786
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb