Närhälsan Uddevalla Jourcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Uddevalla Jourcentral drivs av Närhälsans alla vårdcentraler i Uddevalla kommun, Närhälsan Lysekil och tillsammans med de privata vårdcentralerna Silentzvägen och Achima. Jourcentralen är förlagd centralt i Uddevalla, med promenadavstånd till allmänna kommunikationer. I samma lokaler finns bland annat Närhälsan Dagson vårdcentral.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Att vara sjuksköterska hos oss innebär ett varierande arbete där patienten står i fokus. Vi bedömer inkommande patienter på vår drop in-mottagning. Arbetsuppgifterna består bland annat av triagering, akut omhändertagande av sjuka patienter, provtagning samt assistering vid sårskador.

Vi arbetar i team bestående av undersköterska, sjuksköterska och läkare. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. Våra arbetstider är 17-22 på vardagar och 11-18 på helg och röda dagar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med trygghet i din kompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetet, vilket ger dig förmåga att prioritera och kunna fatta snabba beslut. Har du erfarenhet från akutsjukvård och/eller arbete på vårdcentral eller jourcentral är det meriterande.

Du har ett intresse av att möta nya människor och en lyhördhet för situationen. Vi värderar personliga egenskaper som initiativförmåga och samarbetsförmåga då vi är en liten grupp som arbetar nära varandra. Självklart bemöter du patienter och medarbetare på ett professionellt sätt och delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Villkor

Tjänsten avser ett sommarvikariat under perioden juni - augusti 2024 med tillträde enligt överenskommelse. Därefter finns viss möjlighet till förlängning.

Intervjuer på jourcentralen planeras till måndag den 11 mars.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Cirka 50 - 70 %
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/558
Kontakt
  • Maria Larsson, Vårdcentralchef, 010-4416417
Facklig företrädare
  • Helene Johansson, Vårdförbundet, 0737-456812
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb