Närhälsan Kungssten vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta med oss på Närhälsan Kungssten vårdcentral, vår enhet drivs av humor, glädje och delaktighet.

Välkommen till Närhälsan Kungssten vårdcentral, här arbetar det cirka 30 engagerade medarbetare med patienten i fokus. Vi är en enhet med drygt 8 900 listade patienter och förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi Astma/KOL- och Diabetesmottagning, Psykosocialt/rehab-team samt SÄBO.

Inom vårdcentralen är det korta beslutsvägar och du kommer känna av en mycket god gemenskap. Teamarbete är något vi värderar extra högt, vi tror på delaktighet i de processer som leder verksamheten framåt och vi strävar tillsammans mot högt satta mål. Du möter en arbetsgrupp med fasta allmänspecialister som tillsammans med övrig kompetent personal i verksamheten arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. 

Vårdcentralen och BVC ligger vid foten av Älvsborgsbron i Stadsdelen Majorna/Linné. Vi har ett geografiskt område, från Västra Göteborg över Grimmered, Högsbohöjd och ner till Mariaplan. 

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser en sysselsättningsgrad på 80%. 

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/330
Kontakt
  • Malin Samuelsson, Vårdcentralchef, 0722-019065
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, jakob.nyhlen@slf.se
Publicerat 2024-01-29
Sista ansökningsdag 2024-02-12

Tillbaka till lediga jobb