Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Akutmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vår akutmottagning tar emot cirka 48 500 patienter per år som söker för medicinska eller ortopediska besvär. Akutmottagningen har ungefär 100 medarbetare bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, vårdplatskoordinatorer, omsorgskoordinatorer samt kanslister.

Vi arbetar med personcentrerad vård i tvärprofessionella team och i nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt läkare. En prioritet för oss chefer är att vi arbetar kontinuerligt med att skapa en ännu bättre arbetsplats för våra medarbetare. Detta gör vi bland annat genom att lägga stor vikt vid ett närvarande, tydligt och lättillgängligt ledarskap, att vi prioriterar etiska reflektioner samt att vi lägger stor vikt på att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi arbetar alltid tillsammans med fokus på patientsäkerhet, kvalitet och gott bemötande i en attraktiv arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Som medarbetare hos oss har du möjligheten att vara med och påverka och forma din vardag.

Om tjänsten

Som undersköterska arbetar du teambaserat med sedvanliga arbetsuppgifter i de olika teamen tillsammans med sjuksköterska och läkare. Du är delaktig i patientens vård, behandling och omvårdnad.

Vi arbetar aktivt med ett gott bemötande både mot våra patienter, anhöriga och arbetskamrater samt med att fortlöpande tillgodose den enskilde patientens vårdbehov. Vi tillämpar individuell schemaplanering (ISP).

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av akutsjukvård eller inriktad genomförd utbildning mot akutsjukvård är meriterande. Det är även meriterande önskvärt om du har gipserfarenhet. Vi ser gärna att du tycker det är positivt och intressant med förändringsarbete, att du har ett flödesinriktad tankesätt samt att du är lösningsorienterad. Du har förmåga att strukturera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter och tycker om att ha många bollar i luften. Vi värdesätter också att du genom ditt trevliga bemötande bidrar till vårt goda arbetsklimat. Stor vikt på personlig lämplighet.

Anställningsintervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7485
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna-Karin Moberg, 0761-370649
  • Vårdenhetschef, Malin Friberg, 0722-112971
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anne Ström, 031-3431196
  • Kommunal, Sahlgrenska Mölndal, 010-4429456
Publicerat 2023-12-20
Sista ansökningsdag 2024-02-13

Tillbaka till lediga jobb