Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk neurofysiologi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vi söker dig som är specialistläkare inom Klinisk Neurofysiologi och vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Klinisk Neurofysiologi (KNF) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är en del av verksamhetsområde Neurosjukvård som bedriver högspecialiserad vård för Västra Götaland och Norra Halland, samt länssjukvård för Göteborg och Mölndal. Verksamhetsområdet är organiserat i fyra sektioner: Neurologi, Neurokirurgi, Rehabiliteringsmedicin samt Klinisk neurofysiologi. KNF har ett regionalt uppdrag och ett nära samarbete med övriga sjukhus inom Västra Götalandsregionen. KNF är en sammanhållen enhet med läkare, biomedicinska analytiker och ingenjör. Enheten har också utbildnings-och forskningsuppdrag i nära samarbete med Chalmers Tekniska Högskola och Sahlgrenska Akademin.

Arbetsuppgifter

Förutom EEG-, neurografi-, EMG-, IVA- och neonatalverksamhet erbjuder Klinisk Neurofysiologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset avancerad diagnostik inom epilepsikirurgi, utredning av neuromuskulära sjukdomar inklusive neurometabola sjukdomar, intraoperativ monitorering och synelektrofysiologi. Vi har ett brett samarbete och patientrondsverksamhet mot många olika specialiteter inom barn- och vuxensjukvård. Vi har ett omfattande utbildnings- och handledningsuppdrag mot både ST-läkare, randande läkare samt läkar- och BMA-studenter. 2018 blev vi SPUR-inspekterade med högsta betyg och ett brett och kontinuerligt kvalitetsarbete pågår. Förutom verksamhet dagtid under vardagar bedrivs också jourverksamhet inom EEG på distans dagtid under lördagar, söndagar och helgdagar.

Kvalifikationer

Du är specialistläkare inom Klinisk Neurofysiologi eller har annan specialistutbildning som bedöms som likvärdig. Forskningserfarenhet är meriterande. Ditt arbetssätt bör präglas av initiativtagande, noggrannhet, tydlig kommunikation och god samarbetsförmåga. Du trivs med teamarbete och delar gärna med dig av dina kunskaper för att få andra att växa. Att delta i enhetens arbete med process- och verksamhetsutveckling ser du som intressant och en naturlig del i arbetet. Du bör behärska svenska i både tal och skrift.

Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6130
Kontakt
  • Enhetschef, Sara Arani, sara.arani@vgregion.se
  • Sektionsledare, Lucas Cleeve, lucas.cleeve@vgregion.se
Facklig företrädare
  • SACO Sara Nordström, 031-3429051
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-12-15

Tillbaka till lediga jobb