NU-sjukvården, Område I, Kardiologi, Avdelning 43/44

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vad klappar ditt hjärta för? Vi söker dig som vill arbeta integrerat mellan kardiologisk intervention och vårdavdelning.

Beskrivning
Hjärtcentrum består av två slutenvårdsavdelningar men vi ser oss som en avdelning, avd. 43/44. Vi jobbar integrerat mellan avdelningen och våra interventionsverksamheter som består av PCI verksamhet och pacemakeroperation. Vi jobbar även integrerat mot våra två hjärtmottagningar NÄL – Uddevalla. På Hjärtcentrum bedrivs specialiserad hjärtsjukvård med bland annat vård av akut koronart syndrom, kranskärlsröntgen med PCI, hjärtsvikt, pre och post op. by pass/ klaff, vård av allvarliga arytmier och elkonverteringar. Vi bedriver både elektiv och akut verksamhet.

Avdelning 43/44 har 34 vårdplatser och 10 hjärtintensivplatser. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en modern verksamhet med många engagerade medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu undersköterska till integrerat arbete mellan vårdavdelning och intervention PCI.

Inom interventionsverksamheten PCI kommer du ingå i specifikt team där huvudansvaret är att förbereda patienten inför undersökning/behandling, ge god omvårdnad under undersökningen/behandlingen samt materialhantering. PCI verksamheten är förlagd på röntgen avdelningen och sker i samarbete med personal från röntgen. 

Inom PCI verksamheten ingår beredskapstjänstgöring.

På vårdavdelningen arbetar vi i team där sjuksköterska, undersköterska, överläkare och underläkare ingår. Även fysioterapeut och arbetsterapeut är viktiga samarbetspartners runt patienter. Du en stor del av omvårdnadsarbetet runt patienten. Du har som uppgift att förbereda patienten inför olika undersökningar/behandlingar, koppla upp hjärtövervak, EKG tagning, assistera vid undersökningar, blodprovstagning, KAD sättning mm. Tillsammans med oss kommer du få en bred och djup kompetens i omhändertagande av patienter med hjärtsjukdomar.

Du kommer få ett spännande arbete med varierande arbetsuppgifter där du ofta möts av nya utmaningar.

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska med erfarenhet inom hjärtsjukvård och akutsjukvård. För att trivas hos oss ser vi att du är flexibel, gillar att jobba i en verksamhet med varierat tempo, är bra på att samarbeta och är positiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6113
Kontakt
  • Sofia Svelander, Vårdenhetschef, tfn010-4350431
Facklig företrädare
  • Monica Rohdén, Kommunal, tfn.010-4350430
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb