Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete som operationskoordinator på Transplantationscentrum på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. 

Om oss

På Transplantationscentrum utförs transplantationer av alla typer av organ; hjärta, lunga, lever, njure, bukspottkörtel och tarm. Hos oss behandlas patienter i alla åldrar. De flesta får organ från avlidna donatorer, men i vissa fall kan transplantation med levande givare också göras. Vi är också ett regionalt centrum för operation och behandling av patienter med tumörer i lever och gallväga. 

Arbetsbeskrivning 

I din roll hos oss som operationskoordinator arbetar du nära vår SVF koordinator. Du planerar och koordinerar för de patienter som skall genomgå kirurgi och andra undersökningar.  

Du är spindeln i nätet och kommer att samordna och koordinera till större del av vår leverkirurgiska operationsverksamhet. Du kommer även att koordinerar andra ingrepp eller undersökningar för transplanterade patienter. 

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har arbetat några år som sjuksköterska. VUB kirurgi är meriterande. 

Vi tror att du som söker är van vid att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och gillar att arbete serviceinriktat. Arbetet kräver att du är noggrann och det är något som vi lägger stor vikt vid. Du har ansvarskänsla för dina uppgifter.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6103
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Ulrika Nordell, 073-6254444
Facklig företrädare
  • Ulla-Maj Andersson, 031-3427040
Publicerat 2023-09-26
Sista ansökningsdag 2023-10-17

Tillbaka till lediga jobb