Närhälsan Guldvingen Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Guldvingens vårdcentral, som ligger centralt i Lidköping, har cirka 14 000 listade patienter och hos oss arbetar totalt 60 medarbetare, varav 6 specialistläkare i allmänmedicin, 1 specialistläkare i internmedicin och 2 ST-läkare. Vi driver också BVC, mottagningar för psykisk hälsa för både vuxna och barn, vi har hemsjukvårdsteam och en familjecentral tillsammans med Lidköpings kommun. Hos oss har vi även ett laboratorium och i huset finns även ett apotek. 

Vi har ett bra arbetsklimat och sammanhållning på hela vårdcentralen. Möjlighet finns att anpassa arbetstider och arbetssätt utifrån personliga önskemål. Vi är även en del av ett stort närverk vårdcentraler där god möjlighet finns till internutbildningar och avsatt tid finns för utvecklingsarbete i läkargruppen

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www. narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård. 

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten och drivs av kollegialt lärande, kontinuerlig intern fortbildning är schemalagd. Det finns också möjlighet för att nischa sig inom olika medicinska områden. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning inom området allmänmedicin eller annan relevant specialitet såsom geriatriker, internmedicin, akutläkare eller kardiologi. Du har behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård och språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6096
Kontakt
  • Petra Aronsson, Vårdcentralchef, 076-3747035
Facklig företrädare
  • Nils-Erik Johansson, Läkarförbundet, 070-2905296
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-11-15

Tillbaka till lediga jobb