Folktandvården, Specialistkliniken för endodonti, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Specialistkliniken för endodonti i Göteborg är en remissinstans för behandling av sjukdomstillstånd i tandens pulpa och dess omkringliggande vävnad. Vi är 23 medarbetare som söker ytterligare en tandsköterska att ingå i vårt team. Klinikens huvuduppdrag är att behandla patienter på remiss. Vi bedriver även specialistutbildningsverksamhet för tandläkare. Samtliga medarbetare deltar utifrån sin kompetens i den kliniska handledningen inom programmet. Kliniken är också involverad i den kliniska utbildningen på Tandläkarprogrammet.

Vi arbetar med ständiga förbättringar då vi vill utveckla vår klinik och ge bästa vård, hälsa och service till våra patienter, remittenter och medarbetare. Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga i klinikens målbeskrivning och utveckling.

Kvalitetsarbete och forskning gör vi i ett nära samarbete med avdelningen för endodonti, Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet. 

Om jobbet

  • Klinisk assistans vid patientbehandling
  • Remissadministration

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi letar efter dig som omfattar Folktandvårdens värderingar, som medarbetare hos oss representerar du både dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och vilja erbjuda god service och lägga stor vikt vid bemötandet av både kolleger och patienter.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året.
Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars
kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6060
Kontakt
  • Klinikchef: Anna Bove, 070-7321615
  • Klinikkoordinator: Lena Cardell Schmidt , 0721-768748
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 0730-602540
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb