Folktandvården, Fristad

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Vi söker dig som vill alternera mellan assistans och receptionsarbete. Arbete med uppsökande verksamhet, profylax, egna patienter och uppgiftsväxling är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. 

Om oss
Vill du bli en i teamet? Vi är ett gott gäng på 13 personer och arbetar på en toppmodern klinik med 6 behandlingsrum, i nya fräscha lokaler där vi flyttade in 2018. Kliniken bemannas med 4 tandläkare, 1 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Hos oss bidrar alla till att skapa en bra arbetsmiljö och är delaktiga i klinikens utveckling.

Du tar dig lätt till Fristad då det finns goda pendlingsmöjligheter från Borås och endast 2 minuters promenad från tåg och buss. Väljer du att köra bil så är det fri parkering.

Klinikens öppettider är måndag 07.00-18.00, tisdag 07.00-16.30, onsdag 07.00-15.00, torsdag 07-16:00 och fredag 07.00-12.30.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss på Folktandvården i Västra Götalandsregionen blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fristad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6037
Kontakt
  • Amela Klica, klinikchef:, 070-0824965
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision:, 070-2047172
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb