Folktandvården, Utbildningskliniken för Barntandvård, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Vid Utbildningskliniken barn bedrivs sedvanlig allmäntandvård för barn och ungdomar i åldrarna 0-19 år samt klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister i slutet av deras utbildning. Lärargruppen består av ett team med tandsköterskor, allmäntandläkare, hygienister och specialister inom pedodonti och ortodonti och bedrivs med studenter i mindre grupper, men alla anställda på kliniken har i olika utsträckning kontakt med studenterna. Vi befinner oss i en utvecklingsinriktad och kunskapsintensiv miljö och ditt arbete hos oss blir varierat och kommer att innehålla många olika arbetsuppgifter.

Kliniken är modernt utrustad i ljusa och trivsamma lokaler. Vi använder T4 journal och har "traditionella" arbetstider. På Utbildningskliniken barn är vi ca 23 medarbetare och vi söker nu en receptionist eller tandsköterska med intresse och kunskap inom administrations- och receptionsarbete som vill komplettera vår kompetenta och trevliga personalgrupp.

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är receptionsarbete och du blir därmed klinikens ansikte utåt och tycker om att ge service av högsta kvalitet. Du kommer att ansvara för patientkontakter i receptionen, på telefon och via 1177, samt för tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter kommer det också att ingå andra administrativa uppdrag.

Du kommer att arbeta mycket i journalsystemet T4, Barn 2011 och även i Officepaketet. Du kommer också, tillsammans med andra kollegor, att delta i klinikens utvecklingsarbete.

Är du tandsköterska kommer även traditionella tandsköterskeuppgifter förekomma och det finns stora möjligheter att utforma tjänsten utifrån den sökandes kompetens och förmågor, klinikens behov och egna önskemål.

Vi är flexibla gällande tjänstgöringsgrad.

Om dig
Vi söker dig som:

 • har gymnasieutbildning eller motsvarande
 • har utbildning som receptionist eller tandsköterska
 • behärskar svenska språket väl, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god kommunikationsförmåga.

Vi ser det som en fördel om du har:

 • tandvårdsbakgrund
 • erfarenhet av receptionsarbete
 • goda kunskaper i engelska
 • vana av att arbeta med och kunskap om fakturering och kassahantering
 • erfarenhet av att arbeta i journalsystemet T4 eller liknande.

Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta patienter och deras föräldrar, studenter och kollegor. Du bidrar med din positiva energi till arbetsgruppen och har mycket god samarbetsförmåga. Som person är du lösningsorienterad och flexibel med ett visst mått av stresstålighet samt förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du skapar struktur och har ett gott ordningssinne. 

Om rekryteringsprocessen
Intervjuer är planerade att genomföras under v.41-42.    

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6022
Kontakt
 • Helena Gunnesby, klinikchef, 0734-343134
 • Neda Sorousheh, klinikkoordinator, 076-2514584
Facklig företrädare
 • Mari Liepins, Vision, 073-0602540
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb