Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologimottagning 3 Sahlgrenska

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Hos oss vårdas patienter med olika cancersjukdomar som malignt melanom, njurcancer, urologisk cancer, testikelcancer, sarkom eller gynekologisk cancer. Vi har både mottagning och dagvård i teamet och arbetar i nära samarbete med slutenvården. Behandlingsmöjligheterna är många utvecklingen går fort framåt. Nu söker vi en sjuksköterska till vår fina dagvårdsgrupp då en kollega ska vidare till nya uppdrag.

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar dagtid måndag till fredag. Arbetet är självständigt men du har alltid vana kollegor vid din sida med liknande uppgifter. Du får en god introduktion som anpassas efter dina förkunskaper. Du kommer göra ett cytostatikakörkort och det finns möjlighet till 7,5-poängsutbildningar inom allmän och organspecifik onkologi. Är onkologi din framtid finns det möjlighet att så småningom utbilda sig till specialistsjuksköterska inom onkologi. Du kommer till en rolig och personlig arbetsplats där vi trivs, tar hand om varandra och våra patienter. På dagvården finns också en sektionsledare med stort hjärta, närvaro och hög kompetens som leder det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Största delen av arbetet är att ge patienterna cytostatikabehandling eller immunterapi. Det är också vanligt med blodtransfusioner och ibland tar du hand om en patient som ska genomgå en undersökning eller mindre polikliniskt ingrepp. Du bokar dina patienter i egen tidbok i Elvis.

Vi arbetar med patientansvarig sjuksköterska så när du är redo träffar du patienten tillsammans med läkare på nybesöket och kommer sedan vara den som ger behandlingen och har kontakt via telefon vid behov tex för biverkningsuppföljning eller kontakt av annan orsak. Vi strävar efter hög tillgänglighet och kontinuitet.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av onkologisk vård och/eller dagvård ses som meriterande. Har du specialistutbildning inom onkologi är det också meriterande. Det här är ett arbete för dig som gillar att hantera läkemedel, infusioner och provtagningar men samtidigt vill vara en del av helheten och hjälpa patienten med den omvårdnad hen behöver för att för att leva ett gott liv utanför sjukhuset.. Vi söker dig som vill arbeta i team runt patienten men självständigt inom din kompentens 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6011
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Hervor Munter, 0738-397800
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Waernerlund, 072-7328500
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb