Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Område 6, Specialistmedicin

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vi söker nu två administratörer som vill vara med och utveckla den vårdadministrativa professionen framåt. Vill du arbeta i ett positivt arbetsklimat med bra samarbete hälsar vi dig varmt välkommen!

Om verksamheten

Den Administrativa enheten är organiserad i egen professionell linje och består av läkarsekreterare och kanslister med arbetsplats på vårdavdelningar och i öppenvård. Vi är en grupp på cirka 40 medarbetare som är utplacerade vid avdelningar och mottagningar inom verksamheten.  

Exempel på arbetsuppgifter

  • Arbetet består till en del av att ta emot patienter i vår kassa på Medicinmottagningen och tillhörande besöksregistrering på Blå Stråket 5.
  • Ansvara för daglig inkommande post, provsvar, fakturering av intyg, patch.
  • Bevakning av fax och inkommande konsultremisser.
  • Tidbokning gällande besök och provtagning för mottagningens patienter.
  • Bevakning planeringsunderlag, av/ombokning, viss daglig telefontid för patienter med ärendehandläggning i Sälma och Elvis.
  • Samt övriga administrativa behovsanpassade sysslor förekommande på en mottagning och kassa.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Vi delar upp arbetet i team på 3 medarbetare. 

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten har du genomfört 3 årig gymnasieutbildning. Du har även erfarenhet av att arbeta i reception/kassa inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt kunskaper i Melior, Elvis, Sälma och 1177. 

Det är meriterande om du har medicinska och administrativa kunskaper som vi bedömer kan bidra med utveckling i vår verksamhet. 

Som person är du serviceinriktad och har ett gott bemötande, du är stresstålig, har god samarbetsförmåga samt är flexibel och noggrann. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt samt att du är professionell i din yrkesroll.

Starkt meriterande är viljan och modet att våga prova nytt och ta ansvar. Viktigt är också att arbeta "över gränser" vid behov. Vårt mål är, att tillsammans skapa en god arbetsmiljö där alla aktivt tar ansvar. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5968
Kontakt
  • Enhetschef, Ulrika Wedberg, 031-3428398
Facklig företrädare
  • Vision, Fredrika Rydberg, 031-3426711
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb