Sjukhusen i väster, Specialistcentrum Barn och Unga, Angereds närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Varmt välkommen till Angereds Närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden.

Gå gärna in och läs mer om oss på:
www.angeredsnarsjukhus.se

https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Om oss
Vid Specialistcentrum Barn och Unga Angered arbetar motiverade och utvecklingsinriktade medarbetare som tillsammans bedriver specialistsjukvård med utgångspunkt i barns och ungdomars medicinska och psykiska behov. Hos oss arbetar specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin, barnneurolog, barnallergolog, barnpsykiater, barnsjuksköterskor, psykologer, dietister, logopeder, kurator, undersköterskor, specialpedagog samt sekreterare.

Om tjänsten
Vi söker en barnläkare som vill arbeta med mottagningsarbete individuellt och i multiprofessionella team. Möjlighet till visst arbete inom barnhälsovård kan finnas. Som specialistläkare hos oss arbetar du med allmänpediatriskt mottagningsarbete och har möjlighet att fördjupa din kunskap inom något specialområde.

Om dig
Vi söker dig som är barn- och ungdomsläkare med erfarenhet av pediatrisk vård samt kliniskt arbete under de senaste åren. Du brinner för arbete med barn och unga i en mångkulturell miljö. För att nå goda resultat och för att du ska trivas är det viktigt att du har god social kompetens och samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper av svenska i både tal och skrift.

De personliga egenskaperna är betydelsefulla för oss. Du är nyfiken, engagerad och intresserad av nya möjligheter. Du har en stark lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera. Nytänkande och intresse för utvecklingsarbete av verksamhet i en tvärprofessionell miljö är viktiga egenskaper

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Angered
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5910
Kontakt
  • Paolo Marini, vårdenhetschef, 076-6977829
  • Lottie Rutgersson, vårdenhetschef, 072-2029472
Facklig företrädare
  • Heike Lundgren, läkarförbundet, heike.stichel@vgregion.se
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-27

Tillbaka till lediga jobb