Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss 

Välkommen till Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral, här arbetar det idag cirka 85 erfarna medarbetare inom olika yrkeskategorier och vi är regionens största vårdcentral med 19 800 listade patienter. Här finns utöver sedvanlig vårdcentralsmottagning även läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och laboratorium.

För oss på Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral står patienten alltid i fokus och vi jobbar kontinuerligt för en bra arbetsmiljö och laganda. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

 
Om jobbet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där mötet med patienten står i fokus. Som medicinsk sekreterare är du en viktig medarbetare på vårdcentralen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i Asynja Visph, hantering av inkommande remissvar samt lokalt IT-stöd. Även receptionsarbete ingår där du är den första person som patienterna möter. Arbete på jourcentral kommer ingå i arbetet.

Om dig 

Du har utbildning som medicinsk sekreterare samt är beredd att delta i utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på både arbetsmiljö och kvalitet. Du har goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift och är intresserad av att vara verksamhetens administrativa stöd. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med olika IT-verktyg och har erfarenhet av att göra journalutskrifter i Asynja Visph.

Som person är du kundorienterad, noggrann och positiv. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där flexibilitet, ett gott bemötande mot patienter och medarbetare, god samarbetsförmåga samt servicekänsla är viktiga inslag. Du ska också dela Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande, vilket ska vara ledstjärna i det dagliga arbetet.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande. 

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5887
Kontakt
  • Johanna Bohrén, Enhetschef, 0510-85650
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, 0700-823651
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb