Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Nordhemskliniken

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Nordhemskliniken har bedrivit vård för alkoholberoende patienter sedan 60 år tillbaka. Vi ser en hög tillgänglighet och trygghet i vården som grundstenarna. Inom vår klinik har vi drop-in-mottagning där första insats alltid är ett läkarbesök. Utifrån läkarbesöket bedöms det om patienten skall läggas in för abstinensbehandling eller starta upp sin behandling via vår poliklinik. Förutom heldygnsvårdsavdelning och poliklinik har vi även en provtagning, körkortsmottagning och gruppverksamhet inom ramen för vår klinik.  Alkoholvetenskapligt centrum har ett nära samarbete med Nordhem.

Vad erbjuder vi dig?

Vår personalgrupp har hög kompetens och är engagerade i målgruppen. Vi ser kunskapsutbyte och interna utbildningar som en självklarhet.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare bemannar du receptionen, sköter bokningar, kassan och är första kontakten på vår klinik för flertalet av patienterna. Ni är en arbetsgrupp som växlar mellan kassan och skriva diktat. Vi är behjälpliga för övriga delar i verksamhetsområde Beroende då de behöver skrivhjälp.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad till medicinsk sekreterare. Det är meriterande med kassavana och goda kunskaper i de system som Sahlgrenska universitetssjukhuset använder. Då receptionen fungerar som "spindeln i nätet" behöver du kunna hålla flera bollar i luften, se lösningar då det uppstår utmaningar och ha en god social kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5853
Kontakt
  • Enhetschef, Veronica Rubin, 0796-402693
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustafsson, 010-453866
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb