Regionhälsan Angered Barnmorskemottagning

Är du en självständig och professionell barnmorska och vill jobba i en organisation som tar till vara din erfarenhet och tar dig framåt i karriären?

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, gynekologiska cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och föräldrastöd i grupp. Även telefonrådgivning, digitala vårdmöten och handledning av studenter ingår.

Mottagningen har ett nära samarbete med familjecentralerna i området.

Vad erbjuder vi?

Vi vill främja våra medarbetares utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodeller, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningens utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som barnmorska hos oss får du upp till 10 kompetensutvecklingsdagar per år, däribland utbildningsdagar, planeringsdagar och konferenser. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och tycker det är viktigt att våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Vi erbjuder också förmåner såsom flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag. Hos oss arbetar du oftast dagtid, men kvällstjänstgöring kan förekomma. Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning. Som person är du strukturerad, initiativtagande och har en god samarbetsförmåga liksom en god social förmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

Angered barnmorskemottagning är en del av område M4 som bland annat omfattar barnmorskemottagningarna i Göteborg. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015.

Barnmorskemottagningen Angered är beläget vid Angereds Torg dit det finns goda förbindelser med kollektivtrafiken. Området är mångkulturellt och vi ser det som både spännande och utvecklande att arbeta med människor från världens alla hörn. Mottagningen ingår och samverkar med tre familjecentraler och arbetsgruppen består av 7 barnmorskor och en undersköterska. Mottagningen i Angered har samma chef som mottagningen i Bergsjön och samarbete mellan mottagningarna förekommer.

Under hösten kommer mottagningen flytta till nya fräscha lokaler på Angereds Torg, samlokaliserat med Ungdomsmottagningen och Psykologmottagningen föräldraskap och små barn. Möjlighet till delaktighet i att utveckla nya arbetssätt på mottagningen finns.

Villkor

Tjänstgöring kan förekomma på andra mottagningar i området.

Interjuver kommer att ske under perioden 9/10 - 12/10. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5847
Kontakt
  • Maria Shearer, Enhetschef, 0722-058425
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
  • Lucille M'Boge Fredriksson, SRAT, 0700-823101
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-06

Tillbaka till lediga jobb