NU-sjukvården, Område I, Kardiologklinik, Hjärtcentrum

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vad klappar ditt hjärta för? Vi söker dig som vill vara med och utveckla hjärtsjukvården!

Hjärtcentrum består av två slutenvårdsavdelningar, avdelning 43 och avdelning 44 samt integrerad interventionsverksamhet. Hjärtcentrum har 44 vårdplatser varav 10 HIA platser. På avdelningarna vårdas patienter med akut kranskärlssjukdom, hjärtinfarkt, instabil angina, hjärtsvikt, rytmrubbningar och postoperativt efter ex. kranskärlsoperation. Vi bedriver både elektiv och akut verksamhet.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en modern verksamhet med engagerade medarbetare. Många av våra medarbetare ingår i team med ansvar för arbetets genomförande. Då flera av våra verksamhetsdelar står inför en utökning behöver vi rekrytera fler sjuksköterskor till oss. Hoppas att du vill bli vår nya kollega!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi arbetar i team där sjuksköterska, undersköterska samt överläkare och underläkare ingår. Även fysioterapeut och arbetsterapeut är viktiga samarbetspartners runt patienten. Vi har individuell schemaläggning där du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling genom intern utbildning samt externa högskoleutbildningar inom kardiologi.

Som ny sjuksköterska börjar du din anställning på Eva (eftervården) med bredvid gång under 4 veckor. Introduktion till HIA (hjärtintensiven) sker succesivt och individuellt. Du har även utvecklingspotential inom våra interventionsområden som coronar angiografi/ PCI och Device – pacemakerinläggningar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för kardiologi. Det är meriterande om du har erfarenhet av kardiologisk och eller medicinsk akutsjukvård, där du kan behöva fatta snabba beslut och hantera situationer på ett metodiskt sätt. För att trivas hos oss ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och positiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kliniskt basår
Som nyutexaminerad sjuksköterska ingår du i Kliniskt basår med regelbundna mentorsamtal på avdelningen. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyutexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning. Läs mer om det kliniska basåret här

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst med tjänstgöring dag/kväll/natt, tjänstgöringsgrad efter överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5789
Kontakt
  • Sofia Svelander, Vårdenhetschef, tel.010-4350431
  • Camilla Wärne, Vårdenhetschef, tel.010-4350443
Facklig företrädare
  • Jonna Lundgren Schulze, Vårdförbundet, tel.010-4350330.
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-11-07

Tillbaka till lediga jobb