Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Bemanningsservice är en sjukhusövergripande intern bemanningsorganisation och regional avropsenhet. Vi är en av de största i landet med ca 140 fasta medarbetare och 600 timanställda.

Verksamheten står inför ett utökat uppdrag med en sjukhusgemensam bemanningspool med specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef tillämpar du ett gemensamt chefskap med dina kollegor. I ditt uppdrag som enhetschef kommer ditt största fokus vara att skapa och forma en specialistsjuksköterskepool inom anestesi, operation och intensivvård på sjukhuset.

Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och deltar i utvecklingen för hela verksamhetsområdet. Vi ser det som en självklarhet att du får möjligheter att fördjupa dina kunskaper i ledarskap genom utbildningar och i nätverk med andra chefer.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat 5-årigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning mot anestesi-, operation eller intensivvård alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Om du tidigare har dokumenterad chefs- och/eller ledarerfarenhet, akademisk bakgrund såsom magister, master eller forskarutbildning är meriterande.

Viktiga egenskaper och kvalifikationer som vi värdesätter är prestigelöshet, teamorienterad, god prioriteringsförmåga, lösningsfokuserad som sprider glädje och energi.

Då vi är måna om att hitta rätt ledare för uppdraget kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att genomföras under vecka 42.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5698
Kontakt
  • Verksamhetschef, Stefan Petersson, 0704-259455
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 0722-074188
  • Kommunal, Maria Andersson, 031-3432900
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb