Folktandvården, Gråbo

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du arbetar med assistans, eget patientarbete och andra arbetsuppgifter som ingår i tandsköterskans kompetensområde. 

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Då vi arbetar i team har teamet stora möjligheter att själva lägga upp arbetet.  Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Gråbo söker en tandsköterska som tycker att det är roligt att arbeta med tandvård! Vårt trivsamma gäng på kliniken består av 15 medarbetare. FTV Gråbo ligger i Lerums kommun 3 mil från Göteborg, det är lätt att ta sig hit, det går snabbussar och åker du bil finns här fri parkering. Vi har en nyrenoverad ljus o fin klinik och erbjuder all typ av modern tandvård.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gråbo
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5592
Kontakt
  • Klinikchef: Farideh Salami , 073-7091805
  • Klinikkoordinator: Almira Kenjar, 0700-206525
Facklig företrädare
  • Vision: Therese Lindqvist, 010-4417280
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb