Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykosmottagning Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du ha ett varierande och intressant arbete där du tillsammans med övriga teamet får vara delaktig i att utreda, behandla, motivera och aktivera våra patienter? Vill du dessutom vara delaktig i att patienterna får ökade kunskaper om sina sjukdomar, lär sig att hantera sina funktionsnedsättningar och förebygger återfall och uppnår en god livskvalitet? Då kan du vara den sjuksköterskekollega som vi söker till vårt team på Psykosmottagning Mölndal!

Vad erbjuder vi dig?

Vi vill att du ska känna dig trygg i din arbetsroll och därför anpassar vi introduktionen efter vad du redan kan och de erfarenheter du har.

Du kommer att tilldelas en mentor och få regelbunden handledning i grupp. Teamet består av 20 personer. Många av våra medarbetare har lång erfarenhet och goda kunskaper om vår målgrupp. Vi hjälper och stödjer varandra och delar med oss av våra kunskaper i det dagliga arbetet. Hos oss ges du mycket goda möjligheter till kontinuerlig kunskapsutveckling. Vi erbjuder dig bland annat utbildning i R-ACT-metoden, MI (motiverande samtal) och andra relevanta fortbildningar.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår att vara Case manager för ett antal patienter och deras närstående. Case managerns centrala roll i RAC-t arbetet (Integrerad psykiatri) omfattar samordning, utredning och behandling. I ditt arbete kommer du att delta i psykiatriska utredningar, identifiera patienternas resurser, behov och lämpliga behandlingsinsatser. Tillsammans med patienterna upprättas vårdplaner med mål som ni arbetar efter, följer upp och utvärderar. Därutöver ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter bland annat medicinadministrering, provtagning, uppföljning av läkemedelsbehandling och somatisk hälsa. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som önskvärt att du har någon form av arbetslivserfarenhet från psykiatrin.

Du har ett genuint intresse för mottagningens målgrupp och är trygg i dig själv samt inger förtroende i dina relationer med patienterna. Vi tror att du är bra på att samarbeta, skapa och vårda relationer, med både patienter, anhöriga kollegor och vårdgrannar. Du har inga problem att själv planera och driva ditt arbete framåt. Vi tar hänsyn till personlig lämplighet vid tillsättning av tjänsten.

Välkommen med din ansökan redan nu. Vi kommer att ha fortlöpande anställningsintervjuer. Om du har några frågor om mottagningen eller tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5069
Kontakt
  • Enhetschef, Catharina Jedenius, 070-0206426
  • Psykiatrisjuksköterska, Erik Wålinder, 076-9402976
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 072-2074188
Publicerat 2023-08-07
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb