Regionhälsan Frölunda Torg Barnmorskemottagning

Nu slutar en av våra barnmorskor då hon fått nya uppdrag, och vi behöver därför ny kollega till vår mottagning. 

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa. I din tjänst ingår arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, gynekologiska cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och föräldrastöd i grupp. Du arbetar med telefonrådgivning, digitala vårdmöten och handledning av studenter. Du behöver känna dig trygg med att genomföra vissa patientbesök på engelska. Arbetet som barnmorska är självständigt, samtidigt som du har gott stöd av erfarna kolleger.

Vad erbjuder vi

Vi vill främja medarbetarnas utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodellen, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningens utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som barnmorska hos oss får du upp till 10 kompetensutvecklingsdagar per år. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel. Erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning är önskvärt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du har intresse av att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Om oss

Frölundas barnmorskemottagning tillhör område M4 som omfattar barnmorskemottagningarna i Göteborg med kranskommuner. Alla våra barnmorskemottagningar är HBTQ-diplomerade och vi arbetar kvalitetssäkrat enligt ISO. Regionhälsan är offentligt driven och invånarnas hälsa är vår enda vinst.

Barnmorskemottagningen är en trivsam mottagning belägen på Frölunda Torg med mycket goda kommunikationer. Mottagningen är en av stadens större mottagningar. Vi bedriver nära samarbete med Familjecentralen Frölunda/Trädet samt familjecentrerat arbete med Opaltorgets Familjecentral.

Vi är en arbetsgrupp som månar om god gemenskap och kollegialt samarbete för att stärka och stötta varandra. Arbetslaget består av 11 barnmorskor och 1 undersköterska.

Villkor

Intervjuer är planerade till 2/10 och 4/10 men kan även komma att ske löpande.

Du kommer att ha din basplacering på mottagningen i Västra Frölunda, men tjänstgöring kan även ske på någon av områdets andra mottagningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4525
Kontakt
  • Anna Brauer, Enhetschef, 0700-206027
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
  • Lucille M'Boge Fredriksson, SRAT, 0700-823101
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb