Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativ enhet HybI

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Hybrid och Intervention är ett verksamhetsområde som bedriver vård med avancerad utrustning för interventioner och operationer. Verksamhetsområde Hybrid och Intervention utgörs av Kärlsektionen med tillhörande vårdavdelning och mottagning, Intervention 1 samt Operation 1,8 och 5. Det andra verksamhetsområdet är An/Op/IVA som omfattar CIVA, NIVA samt Operation 4, 6 och 7. Den Administrativa enheten består av cirka 20 medarbetare och bemannar både HybI och AOIS.

Vad erbjuder vi dig?

Aktuell tjänst är placerad på Operation 1 & 8 som består av arbete på en av våra operationsavdelningar. Vår enhet ligger på Sahlgrenskatomten. Hos oss har sekreteraren en mycket aktiv roll i vår dagliga verksamhet på operationsavdelningen. Om du tycker att det är spännande med akutsjukvård är detta arbetsplatsen för dig! Våra lokaler ligger i nära anslutning till Botaniska trädgården om man vill ta en promenad på lunchen och vi arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår journaldokumentation i Melior utifrån diktat i MedSpeech. Vi skriver för Kirurgi, Urologi och Transplantation. Den fysiska placeringen är på operation 1 där du är en del av den dagliga verksamheten i steril miljö. Vi arbetar med styrande och stödjande dokument, samt samarbetsytor i Sharepoint. Vi är en relativt liten arbetsgrupp med nära samarbete med andra yrkeskategorier. Visst helgarbete kan förekomma vid storhelger.

Om dig

Vi söker dig som har Medicinsk/vårdadministrativ sekreterare-utbildning på YH-nivå (400 poäng) eller motsvarande. Det är meriterade om du är van användare av Melior, ELVIS och Officepaketet.

Du har förmåga att ta egna initiativ, är nyfiken och har en uttalad service- och ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4215
Kontakt
  • Enhetschef, Ann Charlotte Dahlqvist, 073-5342371
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 070-0822810
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Retour aux postes vacants