Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Simulatorcentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Simulatorcentrum i Väst erbjuder träning för vårdpersonal och studenter i simulerad vårdmiljö (t.ex. rum på vårdavdelning eller operationssal) med hjälp av patientsimulatorer. Syftet är ökad patientsäkerhet och bättre arbetsmiljö genom träning.

Kurserna är mycket uppskattade. 14 hel- och deltidsanställda samt ett stort antal externa instruktörer från universitet och sjukvård ser till att över 5000 vårdpersonal och studenter årligen får engagerande och lärorika kurstillfällen.

Centrets lokaler finns på Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus. 

Vad erbjuder vi dig?

På Simulatorcentrum erbjuds du ett arbete med varierande arbetsuppgifter och du kommer ha en betydelsefull roll i teamet. Arbetet kommer ge dig en unik inblick i många olika vårdspecialiteter. Verksamheten pågår dagtid på vardagar.

Arbetsuppgifter

I rollen som vårdbiträde bidrar du till att kursdeltagarna kommer till en god lärmiljö, både genom ett varmt välkomnande och att lokalerna är representabla. Du ansvarar för att hålla efter gemensamma utrymmen (deltagarnas lounge, personalkök, kontrollrum, förråd, verkstad med simuleringsutrustning med mera). Du hjälper till med praktiska kursförberedelser som till exempel att göra i ordning vårdmiljö svarande till den avdelning som ska träna i rummen och att ställa i ordning teoretiskt kursmaterial. I dina arbetsuppgifter ingår också att skicka simuleringsmaterial till vårdavdelningar, fylla på förråd och material i simuleringsrummen, ansvara för fikabokningar samt hantera tvätt.

Om dig

Vi söker dig som är positiv och gillar att vara del av ett team. Du har ett engagemang för uppdraget, har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ. Det är meriterande om du har gymnasieutbildning, tidigare erfarenhet av arbete inom vården eller sjukvårdsbiträdesutbildning.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 - 100 %
Ort Göteborg/Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4209
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Nordanstig, 031-3438938
Facklig företrädare
  • Carina strand Boman, Kommunal, 0730749721
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb