Fastighet, stöd och service, Västfastigheter


Västfastigheter som är en del av förvaltningen Fastighet, stöd och service ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Västfastigheter ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill förvalta och utveckla styr- och övervakningssystemen inom våra sjukhusfastigheter i Skaraborg. Ditt uppdrag är att säkerställa anläggningarnas tekniska funktion utifrån kundens och ägarens behov. Du säkerställer driftuppdraget och underhållsplaneringen inom ditt ansvarsområde.

Du arbetar till största del strategiskt, långsiktigt och självständigt med ansvar för flera av systemen på våra sjukhusfastigheter. Du utvecklar de tekniska systemen inom fastighetsautomation på fastigheten i symbios med övriga teknikslag och säkerställer och ansvarar för att förvaltningsinformation hålls uppdaterad.

Du kan fungera som biträdande projektledare i teknikprojekt, alternativt som projektledare i tidiga skeden.

 

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad ingenjör och har några års yrkeserfarenhet inom teknikområdet, alternativt har en mångårig yrkeserfarenhet inom fastighetsautomation. Vi tror att du har arbetat inom teknikområdet som konsult, entreprenör eller driftingenjör. Har du dessutom kunskap om entreprenadjuridik och projektledning blir vi extra glada.

Det är meriterande om du har erfarenhet av konstruktionsarbete i fastighetsbranschen, nätverkskonstruktion, elkraftstyr samt kravställning av komplexa miljöer. Du får gärna ha kunskap om några av våra system som Saia, Citect, Webport, BACNet eller Modbus.

Du är prestigelös och trivs med att arbeta i ett nära samarbete med andra. Du har en förmåga att skapa goda relationer och är en smidig kommunikatör. Du är analytisk, noggrann och strukturerad. Du är bekväm och van vid att utrycka dig i tal och skrift. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters fortsatta utveckling. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du kommer vara placerad på vårt kontor på regionens hus i Skövde, men du kommer även att vara på plats ute på våra sjukhusfastigheter i Skaraborg, vilket innebär att det kommer ingå resor i tjänsten. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande eller en av våra poolbilar. B-körkort krävs för rollen. Det finns även en möjlighet att utföra viss del av arbetet på distans. 

Intervjuer är planerade till början av augusti. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 22/6!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4206
Kontakt
  • Mattias Lundkvist, Teknikchef, 0700-206511
Facklig företrädare
  • Iowan Hedendahl, Sveriges ingenjörer, 0722-056401
  • Jonna Olsson, Vision, 072-2167133
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb