Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi, Urologmottagning

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Stor Göteborg inklusive Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen. Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, såsom urininkontinens, neurogena blåsrubbningar, njursten och olika former av urologisk cancer. Sammanlagt vårdas cirka 2 600 patienter årligen i slutenvård och vi tar emot cirka 20 000 patientbesök på Urologmottagningen varje år. Varje år utförs dessutom cirka 2 000 operationer. Arbetsuppgifterna på urologmottagningen är således mycket varierande. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, uroterapeut, stomiterapeut och administrativ personal. Vi är ett gott gäng som gärna vill ha nya arbetskamrater.

Vad erbjuder vi dig?

  • Ett omväxlande arbete.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling enligt individuell utvecklingsplan.
  • Friskvårdsbidrag.     

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att kunna arbeta på de olika stationer som finns på mottagningen som till exempel cystoscopiundersökningar, polbesök, handlägga och omhänderta dagkirurgiska patienter, telefonrådgivning med mera.

Öppenvårdsarbetet är omväxlande och roligt. Du möter patienter med många urologiska diagnoser och samarbetar multiprofessionellt, hela tiden med patienten i fokus. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4199
Kontakt
  • Vårdenhetschef Roger Andrén, 0722-343895
Facklig företrädare
  • Anna Waenerlund, 0727-328500
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb