Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP Frölunda

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

BUP Frölunda behandlar och utreder barn och ungdomar upp till 18 år med måttlig till svår barnpsykiatrisk problematik. Vi har möjlighet att utöka vårt team och har nyligen återinfört nybesök på mottagningen. Vi erbjuder vård på specialistnivå och verksamheten kännetecknas av hög kompetens och tvärprofessionellt arbete. Mottagningen är belägen vid Frölunda Torg, som har goda kommunikationsmöjligheter. Vi är en välfungerande arbetsplats med tydlighet och engagemang. Vi på mottagningen strävar efter att erbjuda vård med hög kvalitet samtidigt som vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Psykologgruppen har extern handledning avseende både behandling och utredning samt kamrathandledning på mottagningen. Psykologgruppen har regelbundna yrkesträffar på mottagningen och det finns en klinikövergripande psykologsamverkan.

Teamet består av överläkare, sjuksköterska, psykolog, socionom, sekreterare och enhetschef. Vi är cirka 28 anställda.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett utvecklande och omväxlande arbete hos oss. Arbetsuppgifterna består främst av nybesök, bedömning, behandling och utredning av barn och ungdomar. Vi arbetar också familjeinriktat.  

Gruppbehandling, samverkan med andra aktörer och akutberedskap på dagtid ingår i arbetet. Du kan också delta i arbete med gruppbehandling på BUP:s enhet på Drottninggatan.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Det är meriterande om du har tidigare arbetat inom barnpsykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-07-15
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-15
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4194
Kontakt
  • Enhetschef, Susanna Pfeil Jakobsson , 0724-534073
  • Psykolog, Charlotte Werner , 031-3425451
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Erik Myhrman, 031–3437804
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Retour aux postes vacants