Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hybrid och intervention , Operation 5

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Välkommen till vårat gäng!

Vill du möta nya utmaningar? Då är du välkommen till oss på Hybrid och Intervention, Operation 5!

Vi är en liten men trivsam enhet som söker nya undersköterskekollegor som vill vara en del av framtid och utveckling i operationsmiljö.

Om Verksamheten

Hybrid- och intervention (HybI) rymmer avancerad utrustning för interventioner och operationer samt hybridsalar, där kirurgi och bilddiagnostik kan utföras i samma rum. En del av operationerna hos oss görs i en ny miljö med avancerad medicinteknik som personalen måste lära sig att hantera praktiskt, men också utveckla nya arbetssätt kring. Operation 5 är en högspecialiserad operationsavdelning med ett rikssjukvårdsuppdrag riktat mot viss ep-kirurgi. Vi utför operationer i hjärna, ryggmärg och ryggkotpelare ofta med hjälp av neuronavigation och mikrokirurgi. Neurokirurgin behandlar

  • Skallskador.
  • Olika typer av blödningar och kärlmissbildningar i hjärna och ryggmärg.
  • Tumörer i centrala nervsystemet.
  • Diskbråck.
  • Hydrocephalus.
  • Epilepsi.
  • Motoriska störningar.

Neurokirurgen utför även avancerade ingrepp i smärtbehandlande syfte.

Vad erbjuder vi dig?

Goda utvecklingsmöjligheter i form av interna utbildningar med både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Arbetsuppgifter

Din grundanställning kommer vara på operation 5 men det finns även möjlighet att lära dig anestesisidan när du blivit bekväm i din roll.

Uppdraget som undersköterska inom operation 5 är ett spännande uppdrag i en verksamhet som genomgått förändring med målsättning att hitta nya sätt att arbeta och bedriva verksamhet. Du planerar och förbereder ingreppet och patienten på rätt sätt tillsammans med teamet. Du kommer även assistera, ansvara för teknik tillsammans med operationssjuksköterska samt handräcka operationssjuksköterska och operatören under ingreppet.

Som undersköterska på anestesisidan kommer du förbereda och iordningsställa tillsammans med anestesisjuksköterskan, ta emot patient vid ankomst, assistera anestesisjuksköterskan vid sövning och väckning samt iordningsställa efter patienten åkt till annan enhet.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet av arbete på operationsavdelning ses som meriterande. Som person bidrar du genom att utveckla och stärka teamkänslan kring patienten. Då kan vi som vårdgivare ge patienten en trygg och säker kirurgi. Vidare ser vi gärna att du kan hantera och klara av förändringar, stimuleras av utmaningar och vill arbeta aktivt för samarbete inom och mellan våra avdelningar inom verksamheten.

Provanställning tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4141
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Felipe Faundes Espinoza, 076-275663
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 070-3752891,031-3423337
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb