Närhälsan Östra sjukhuset Närakut

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närakuten Östra sjukhuset har funnits sedan november 2017 och startades för att bättre ta hand om de patienter som söker till vuxenakuten Östra sjukhuset samt barnakuten Drottning Silvias Barn-och ungdomssjukhus men inte behöver sjukhusets resurser. En del av de patienter som av sjukhusakuterna bedöms kunna handläggas på primärvårdsnivå hänvisas till Närakuten. Vi tar emot ortopedi-, kirurgi- och medicinpatienter från både barn- och vuxensidan.

Vi är en arbetsgrupp bestående av totalt 30 medarbetare som har ett gott klimat. Vi har stort fokus på kompetensutveckling, bland annat genom utbildningar för våra sjuksköterskor för att stärka dem i sin roll och självständigt kunna bedöma patienter. Enheten är liten och yrkesgrupperna jobbar nära varandra vilket också leder till ökad kompetens inom flera områden.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du blir en del i det dagliga arbetet som bidrar till att verksamheten fungerar på ett effektivt sätt. Som medicinsk sekreterare är du en viktig medarbetare på Närakuten. Din huvudsakliga arbetsuppgift är journalskrivning men det tillkommer även en del lokalt IT-stöd, avlösning i kassa samt andra administrativa uppgifter kring patienten.

Om dig

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Du har även god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i journalsystemet Asynja Visph.

Som person är du serviceinriktad och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt, men har även en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett stort intresse för verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Tjänsten avser en sysselsättningsgrad på 100%, men går att diskuteras. 

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4131
Kontakt
  • Tannaz Kamali Darabzadeh, Enhetschef, 0722013829
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700-207784
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb