NU-sjukvården, Område III, BUP Öppenvårdsmottagning Trollhättan

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu söker vi en STP-psykolog till BUP Öst i Trollhättan!
En fin möjlighet för dig som vill söka specialisttjänst inom NU-sjukvården när du är färdigutbildad. 

Beskrivning
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården har idag cirka 150 årsarbetare. Dessa består av behandlingsassistenter, fritidspedagoger, läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, psykoterapeuter, teamsekreterare, dietister, specialpedagog, logoped och arbetsterapeuter.

Just nu är BUP-kliniken inne i ett stort utvecklings- och organisationsarbete för att utveckla verksamheten i relation till patienter och vårdgrannar. Det handlar om tillgänglighet, aktuella riktlinjer och vårdprogram och om hur vi ska organisera BUP-kliniken för att möta förväntningarna så som de ser ut idag. Vi behöver utmana våra invanda mönster och upptäcka nya möjligheter samtidigt som vi värnar om den erfarenhet som finns och om det som vi vet fungerar. Som medarbetare har du möjlighet att vara med och påverka hur framtidens BUP ska se ut.

Vi bygger nu ett stort nytt BUP-centrum i centrala Trollhättan, ett stenkast från resecentrum. Vi flyttar in i de nya lokalerna vid årsskiftet och fram till dess finns vi på vår nuvarande mottagning i Trollhättans centrum.

Arbetsuppgifter       
Som STP-psykolog är du anställd 100 procent som psykolog och får studera 20 procent av din arbetstid. Som Psykolog kommer du att vara en del av vår arbetsgrupp. Vårt arbete är att göra barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar.

Behandling kan ges individuellt till barn/ungdom eller i grupp. Vi arbetar utifrån olika metoder beroende på ärendets art och vad som bedöms lämpligast i det enskilda fallet, allt enligt Socialstyrelsens riktlinjer och våra regionala medicinska riktlinjer (RMR).

Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal och chef. Handledning finns inom mottagningen både inom utredning, men också inom behandlingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Legitimerad psykolog enligt svenska förutskrifter, och som genomgår specialistutbildning. Vi förutsätter att du har intresse för barn- och ungdomspsykiatri. Vi förutsätter att du är strukturerad, tydlig, ordningsam och flexibel samt har en vilja att arbeta och ingå i ett team.

Vi värdesätter egenskaper som god social kompetens där humor, framåtanda och positivt tänkande är en klar merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vid egenskaper som en god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.

Övrigt
Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under hela ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4128
Kontakt
  • Sara Klingstedt, Enhetschef, 072-2398973
  • Patrik Lind, Psykologisk ledningsansvarig (PLA), patrik.lind@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb