Sjukhusen i väster, Verksamhet Medicin, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Verksamhet Medicin på Kungälvs sjukhus har tre vårdavdelningar, mottagning och dagvårdsverksamhet. Utöver det finns en omfattande akutverksamhet. Inom mottagningen finns utöver gastroenterologisk mottagning även specialiserade mottagningar inom internmedicin, kardiologi, hematologi och endokrinologi/diabetes. På dagvårdsenheten ges behandlingar till patienter med gastroenterologiska och hematologiska sjukdomar av specialistsjuksköterskor. Vi arbetar för närvarande för att utveckla vår gastroenterologiska och endoskopiska verksamhet både inom sluten- och öppenvård.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ytterligare en överläkare/specialistläkare inom gastroenterologi. Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet präglad av gott samarbete och gemenskap, där man arbetar i team med många kunniga medarbetare inom olika kompetensområden. Du bör vara intresserad av att ta ansvar, utveckla verksamheten och dela med dig av dina kunskaper.

I tjänsten inom Verksamhet Medicin ingår arbete på gastroenterologisk/hepatologisk mottagning och dagvård och endoskopiverksamhet. Arbete på vårdavdelning och deltagande i jourverksamhet kan diskuteras. Din placering kommer att vara på Kungälvs sjukhus och det kan finnas möjlighet till tjänstgöring även på Angereds närsjukhus och Alingsås lasarett.

Vi förväntar oss att du har intresse att ingå i team och arbeta med utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och övriga professioner, som är viktiga för en framgångsrik vård och behandling.

Hos oss får du det lilla sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer
Specialist inom gastroenterologi med erfarenhet av att självständigt utföra gastroskopier och koloskopier. Specialist inom internmedicin är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Enligt överenskommelse.

Villkor
Goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt krävs för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Kontakt
(Från 230614) Sultan Zarin, läkarchef, sultan.zarin@vgregion.se, 0722-24 11 82. 
Anna Wågander, biträdande verksamhetschef, anna.wagander@vgregion.se, 0761-41 06 29.

Facklig företrädare
Annica Strandéus, Västra Götalands läkarförening, annica.strandeus@vgregion.se, 0303-986 93

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4100
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-07-03

Tillbaka till lediga jobb