Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 4

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Nu kan vi erbjuda en tjänst som undersköterska hos oss. På operation 4 erbjuder vi dig ett varierande, roligt och stimulerande arbete på en verksamhet som är öppen måndag-fredag och stängt helger och röda helgdagar. Arbetstiden är verksamhetsanpassad med individuellt schema.

Avdelningen är högspecialiserad med inriktning mot onkologisk gynekologi och urologi. Vi bedriver elektiv kirurgi och viss dagkirurgi med varierande ingrepp och utför allt från specialiserade heldagars operationer till mindre och kortare ingrepp. Avdelningen består av 6 operationssalar och en vårdenhet för pre- och postoperativ vård. Vi följer således patienten genom hela det perioperativa vårdförloppet. Operation 4 har ca 60 anställda. Personalgruppen består av undersköterskor, anestesi-, operation- och intensivvårdssjuksköterskor.

Vad kan vi erbjuda dig?

* En god introduktion efter ett program som vi anpassar efter dina tidigare erfarenheter.
* Individuell schemaplanering med dag/kvällstjänstgöring
* Kontinuerlig fortbildning med såväl interna som externa utbildningar.

Arbetsuppgifter

Söker du ett varierat, socialt, dynamiskt och värdefullt jobb? Önskar du tillhöra ett härligt gäng med hög arbetsmoral? Då ska du komma till oss, vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med gott kamratskap och mycket arbetsglädje kan utvecklas i din yrkesroll.

Att arbeta som undersköterska hos oss innebär att tillsammans med andra yrkeskategorier och patienten, erbjuda bästa möjliga vård. Arbetet kräver ett stort eget ansvar, flexibilitet och stort engagemang. Hos oss på Operation 4 deltar du i den perioperativa processen där du tillsammans med teamet planerar och förbereder aktuellt ingrepp. Arbetsplatsen präglas av ett omväxlande arbete där man hela tiden möter nya patienter med olika perioperativa behov.

Tycker du om att driva och se möjligheter för förändrings- och förbättringsarbete finns det stora möjligheter för dig att göra det hos oss.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet från operationsverksamhet. För att trivas hos oss är du noggrann och tar ansvar för dina uppgifter samt driver ditt arbete som undersköterska vidare. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra och har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ställa om mellan de elektiva patienterna och anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under annonseringen.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4034
Kontakt
  • Anna Björnsson, Vårdenhetschef, 076-1381309
Facklig företrädare
  • Kommunal, Barbro Blomqvist , 031-3427309
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb