Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ögonmottagning Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om ögonverksamheten

På Ögonmottagningen i Mölndal möts du av drivna och engagerade medarbetare som arbetar utifrån Sahlgrenska Universitetssjukhusets vision och ledord ”tillsammans för patienten med patienten”.

Med över 300 medarbetare är vi en av Sveriges största Ögonverksamheter. Vi är en forskningsintensiv verksamhet som ligger i framkant när det gäller forskning och utveckling. Huvudverksamheten är lokaliserad på Mölndals sjukhus, men Ögonsjukvården bedrivs även på Drottning Silvias barnsjukhus, mottagningen i Frölunda, mottagning i Kungälv och på Sahlgrenska sjukhuset.

Vår verksamhet är indelad i 14 processer efter olika subspecialiteter, både inom medicin och kirurgi. I processerna finns medarbetare från olika yrkeskategorier så som sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, optiker, ortoptister, ögonsjuksköterskor, kanslister, läkare, koordinatorer och fotografer.

Om arbetsplatsen du söker till

Ögonmottagningen fortsätter expandera och vi behöver därför fler medarbetare i vårt team.

Mottagningen har delats upp på två enheter, där den ena enheten är inriktad på allmänna ögonsjukdomar och akutverksamheten. Den andra enheten är inriktad på Medicinsk retina, glaukom och barnteam.

Med denna ansökning söker vi medarbetare med placeringen på enheten med inriktning på Medicinsk retina, glaukom och barnteam. Men huvuddelen av placeringen kommer vara inom vår intravitreala injektionsverksamheten.

Vad kan vi erbjuda dig som söker till oss?

Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Som undersköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med olika yrkeskategorier så som läkare, optiker och sjuksköterskor.

Du arbetar bland annat med förberedande undersökningar inför läkarbesök, så som synprövning, ögontryckmätning, OCT och fotografering. Du kommer även att arbeta i ett vårdteam inom intravitreala injektionsverksamheten. Det kan även förekomma självständiga mottagningar.

Vi erbjuder en bra och omfattande introduktion med kontinuerlig avstämning med handledare.

Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter med både externa och interna utbildningar, samt kompetensöverföring från kompetenta och hjälpsamma kollegor.

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som är utbildad undersköterska.
  • Du trivs med att ta ansvar och kan arbeta självständigt men också trivs i att arbeta i ett team.
  • Du är en person som är flexibel i ditt arbete och har utvecklat en trygghet i din professionella roll.
  • Du trivs med att arbeta i både högt och lågt tempo under arbetspasset.
  • Erfarenhet av ögonsjukvård eller operationsvård är meriterande, men inget krav.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du vår nästa medarbetare? – Vi ser fram emot din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3966
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Lindqvist, 076-1092823
Facklig företrädare
  • Kommunal, Théresé Birgersson , 031-3430604
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb