Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Akutmedicin och geriatrik

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vi fortsätter det roliga arbetet med att utforma och utveckla vår verksamhet inom akutmedicin- och lungmedicin. Vi behöver bli fler engagerade medarbetare på vår trevliga avdelning. Tag chansen och kom och arbeta med oss!

Just nu söker vi sjuksköterskor inriktning natt. Här kommer du få bred kunskap inom medicin och lungmedicin. Vi är en innovativ och utvecklande avdelning där vi ingår i forskningsprojekt och satsar på utbildning och handledning.

Vad vill vi uppnå?

Vi vill fortsätta vara en positiv arbetsplats där den goda stämningen är central, där vi trivs tillsammans och lär av varandra. Vi vill erbjuda en mycket god vård för våra patienter vilket möjliggörs av att vi i medarbetargruppen är trygga med varandra. Vi vill också att du som medarbetare ska känna att du är viktig och att du upplever känslan av att få växa i din yrkesroll.

Om arbetet

Vi är en medicin- och lungavdelning där de flesta patienterna kommer via akutmottagningen. Diagnoserna varierar stort hos de patienter vi vårdar och några av dessa är hjärtsvikt, hypertoni, pneumoni, infektion, lungcancer och pneumothorax. Variationen gör att du som sjuksköterska får en bred medicinsk kunskapsbas där du kommer utvecklas i din yrkesroll.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om vårt arbete! 

Ville slippa dubbelarbete – fick bättre samarbete på köpet | Sahlgrenskaliv

Som medarbetare på vår avdelning kommer du att arbeta i team med en undersköterska. Vi som arbetar här trivs och tycker att vi har ett spännande, stimulerande och omväxlande arbete. Fokus är att ge en god vård till våra patienter vilket möjliggörs av att arbetsplatsen har ett gott samarbete och arbetsklimat. För oss är det grundläggande att du som medarbetare skall känna att du är viktig och får växa i din yrkesroll. Vi arbetar fortlöpande med utvecklingsarbete och utbildning på avdelningen och är alltid öppna för positiva förändringar för att optimera för patienter och medarbetare.

Vi erbjuder heltidstjänstgöring men tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Om dig

Vi vill kunna göra det lilla extra för våra patienter och därför söker vi dig som tycker om att arbeta i team och har ett intresse av medicin och lungmedicin.

  • Du är legitimerad sjuksköterska.
  • Du har lätt för att sätta dig in i patienternas behov och du bidrar till en god stämning, samarbete och utveckling av arbetsplatsen för att kunna ge patienten bra vård.
  • Du har en god empatisk förmåga och har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor.

Vi söker dig som vill vidareutvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet eftersom det är vi som tillsammans är vår arbetsplats.

Låter det intressant?

Tveka då inte att söka! Intervjuer sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag! Hoppas vi hörs!

Varmt välkommen!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller efter överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3926
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annika Arthursson, 0722-058062
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Ellen Ekholm, 031-3427081
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb