Närhälsan Gullspång Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Gullspång rehabmottagning.

Vi är en arbetsgrupp bestående av 3 fysioterapeuter, arbetsterapeut och kanslist med bred kompetens och stort engagemang. Vi behöver nu förstärka vår arbetsgrupp med en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Gullspång ligger mellan sjöarna Vänern och Skagern i ett vackert landskap med spännande natur och mytomspunna Tiveden. Det finns gott om vackra strövområden, vandrings- och ridleder och kommunen satsar aktivt på kultur för både unga och äldre. Det finns många föreningar med verksamhet inom idrott, kultur och fritid. Närmsta större stad är Mariestad och Kristinehamn med ca 30 minuters restid.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: 
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som ny medarbetare får du en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Det avsätts tid för stöd och reflektion tillsammans med kollegor. Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar samt alla diagnoser.

Vi utför besök på mottagningen, i hemmet och digitalt utifrån verksamhetens och patientens behov. Behandling av patient kan ske individuellt, i grupp eller i team tillsammans med arbetsterapeut. Tillsammans med patient läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chef för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. En god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas är viktigt för oss.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvården, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Vi söker dig som vill organisera och planera ditt arbete utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Du är intresserad och tar egna initiativ till förbättring och utveckling.

Det är viktigt att du har ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande mot medarbetare och patienter. För dig är det en självklarhet att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vi ser att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort är ett krav.

Intervjuer på mottagningen kommer ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gullspång
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3843
Kontakt
  • Erika Thunborg, Enhetschef, tel.076-9402745
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, tel.073-6636889
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb