Folktandvården, Majorna Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som uppdraget också ställer krav på både kreativitet och servicekänsla. Särskilt intresse för att utveckla hälsokommunikation och framtidens digitala möten och instrument är en fördel.

Du assisterar tandläkare/hygienister, har egna patienter med behov av munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling. Du utför administrativt patientarbete med kallelser mm och listvård och kan vara behjälplig i receptionen. Du kan även arbeta med uppsökande tandvård på äldreboenden.

Om oss
Folktandvården Majorna är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi är en klinik som strävar efter att vara bästa arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Här arbetar vi i en positiv anda där samarbete är en självklarhet. Teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens förändringsarbete på kort och lång sikt. Du får här möjligheter att utveckla både dig själv och hela verksamheten!

Kliniken har 11 moderna behandlingsrum och behandlar ca 8000 vuxna och ca 7000 barn, med en ständig patienttillströmning. Vi är 30 medarbetare med bred kompetens. Du kommer att få vara med på vår utvecklingsresa med digitalisering, digitala avtryck, röntgensensorer och att utveckla digitala vårdmöten. Tillsammans driver vi kliniken framåt.

Majornakliniken ligger på Jaegerdorffsplatsen. Närhet till spårvagns- och busshållplats gör att du snabbt kommer in till centrala Göteborg med buss eller spårvagn.

Våra öppettider är måndag till torsdag 07.00-19.00 och fredag 07.00-17.00.


Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi letar efter dig som omfattar Folktandvårdens värderingar, som medarbetare hos oss representerar du både dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och vilja erbjuda god service och lägga stor vikt vid bemötandet av både kolleger och patienter.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året.
Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars
kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3831
Kontakt
  • Klinikchef, Helena Magnusson, 0700-822116
  • Klinikkoordinator, Johan Hammerstedt , 0705-287964
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-2047172
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb