Folktandvården, Specialistkliniken för käkkirurgi Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Vår duktiga sekreterare ska studera. Är du Läkarsekreterare/Medicinsk sekreterare och vill arbeta i en spännande akutverksamhet med en omväxlande vardag? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Käkkirurgen, Odontologen

Om oss 
Specialistkliniken för Käkkirurgi, Göteborg har ett brett verksamhetsfält. Vårdpanoramat spänner allt ifrån högspecialiserad vård i samarbete med Sahlgrenska Universitetssjukhuset till dentoalveolär kirurgi. Vi bedriver patientnära forskning och utveckling med fokus på ortognat och tumör och rekonstruktionskirurgi. Ett mycket nära samarbete finns med samtliga odontologiska specialiteter.

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Journaldokumentation med kringliggande patientadministration
- Post- och provsvarshantering

Det ingår även att vara ett administrativt stöd mot vårdpersonal och protokollskrivning vid möten.

Om dig
Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning eller erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska språket samt i Officepaketet. Erfarenhet av T4, Melior och Medspeech är meriterande. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom:
- Stor servicekänsla
- Ansvarsfullhet
- Noggrannhet
- Positiv attityd
- Driven

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats där ni är två sekreterare som arbetar tillsammans med arbetskamrater i olika yrkeskategorier . Du har också nära kontakt med sekreteraren på den käkkirurgiska kliniken i Mölndal.

Om rekryteringsprocessen
Efter ansökningstidens slut gör gruppchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Stor chans till fastanställning finns efter vikariatets slut.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3829
Kontakt
  • Gruppchef Tina Beausang, 070-0206425
  • Klinikchef: Christian Schaefer, 076-1023009
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 0730-602540
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Retour aux postes vacants