Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Geriatrik Mölndal, Avdelning 234 & 235

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Till oss kommer akuta patienter över 65 år i behov av specialiserad geriatrisk kompetens. Vi arbetar med kirurgi, medicin och ortopedi. Patienter med akuta höftfrakturer kommer med direktspår från ambulansen. Vi har direktinläggningar via vårt Närsjukvårdsteam. Vardagar har vi inskrivningsteam samt vårdplaneringsteam till vår hjälp. Här är patienten i fokus och vi arbetar teambaserat utefter CGA vilket är ett strukturerat omhändertagen av sköra äldre. Du blir uppbackad i det dagliga arbetet och alla professioner är delaktiga i omhändertagandet av våra patienter. Inom verksamhet Geriatrik, Mölndal är vi två vårdavdelningar som dagligen samarbetar med varandra.

Under hösten startades även projekt för att bli en av Sahlgrenska Universitetssjukhusets SUUM avdelning (Utvecklings Vård Avdelning). Som ger ett strukturerat omhändertagande av våra studenter.

Hos oss är utveckling ett inslag i det dagliga arbetet då vi har Microföreläsningar i kompetensutvecklande syfte som initierats av personalen, vilket nu är implementerat i vårt års hjul för att säkerställa patient och personal säkerheten

Vi arbetar med förbättringsarbete och 2019 vann vi områdets Kvalitetspris för strukturerade omvårdnadsronder. All personal uppmuntras att komma med idéer och vara delaktiga i att driva olika projekt för att skapa en god vård och bra arbetsmiljö,

Kortfilm om medarbetare på avdelning 234-235 - Sahlgrenska Universitetssjukhuset (vgregion.se)

Varför skall du arbeta hos oss?

  • Du får arbeta med kirurgi, medicin eller ortopedi.
  • Du får en bred kompetens och har stor möjlighet att utvecklas i ditt arbete.
  • Vi ligger i framkant med vårt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
  • Du får en individanpassad introduktion utefter erfarenhet och ett tydligt och närvarande ledarskap.
  • Vi ser betydelsen av att familjelivet går ihop med arbetslivet som en viktig del.

Om arbetet

Inom geriatriken får du jobba med helheten hos patienter tillsammans med flera yrkeskategorier. Du kommer få en stimulerande arbetsdag. Din utveckling och trivsel är viktig för oss. Hos oss får man vara ny så länge det behövs och vi värnar om vårt goda Teamarbete samt är humor och värme en viktig del som även präglar avdelningen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som trivs att arbeta i team samtidigt som du fattar egna beslut. Du gillar struktur och vill tillsammans med oss utveckla en säker vård och stimulerande arbetsmiljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande tjänst samt en chans för dig att utvecklas? Känner du att detta är din framtida arbetsplats? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder dig

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska får möjlighet att gå det kliniska basåret som är vårt introduktionsprogram. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också auskultation på annan verksamhet. Har du arbetat längre än ett år får du ta del av utbildningar och reflektion för att vidareutvecklas i din profession. Du kommer successivt få möjlighet att fördjupa dig inom något ansvarsområde på enheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3784
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Samuelsson, 031-3431914
  • Vårdenhetschef, Elénore Brandin, 070-0823587
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Magnus Hansson, 072-1470471
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb