Folktandvården, Utbildningskliniken Vuxentandvård, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete och vill pröva på något nytt! 

Om oss
Hos oss bedrivs klinisk grundutbildning av tandläkare och tandhygienister samt sedvanlig allmäntandvård för vuxna. Undervisningen/handledningen sker huvudsakligen i ämnesintegrerad form och i nära samarbete med institutionen för odontologi. Lärargruppen består av flera team med tandsköterskor, allmäntandläkare, tandhygienister samt specialister där alla hjälps åt. 

Vi är en klinik med ca 60 medarbetare där handledning av studenter alltid ligger i fokus. Hos oss bidrar alla till att skapa en bra arbetsmiljö och är delaktiga i klinikens utveckling.

Alla handledare får möjlighet att gå en pedagogisk utbildning som ger fördjupade kunskaper och förståelse för handledning. Vi har regelbundet internutbildningar inom olika ämnesområden för att ta del av ny kunskap och utveckla vår kompetens.

Du får förmåner som uppmuntrar till god hälsa, individuell hälsoprofil, massage, friskvårdsbidrag för träning samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Vi är flexibla gällande tjänstgöringsgrad och ser positivt på att kombinera klinisk verksamhet
exempelvis inom Allmäntandvården med ett uppdrag hos oss.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH, gärna med ett par års erfarenhet och som vill fortsätta utvecklas i din roll.  Du är intresserad av handledning och vill arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med studenter. Du tycker om omväxling, är van att arbeta självständigt och har en vilja att dela med dig av dina kunskaper.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 24-25.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3742
Kontakt
  • Gruppchef, Ann Jonsson, 010-4417608
  • Klinikkoordinator Zandra Snällman, 010-4417626
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision, 0730602540
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb